гр. черноморец
Ул. „Димо Николов” 18
За резервации: 0897 890 157
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Скъпи приятели,

Ние сме готови да отговорим на очакванията Ви. Ние сме тези, които ще отдадем цялото си внимание и уважение към Вас. Ние ще организираме за Вас незабравими моменти.

В последните години Семеен хотел „Bellehouse” се превърна в едно от любимите места за настаняване – в командировка, през почивните дни , за семейна ваканция. Предимството на нашия хотел е, че цялото ни семейство е на Ваше разположение. Тук може да се почувствате значими, обичани и забележими, може да се чувства като у дома си. Семеен хотел „Bellehouse” е обзаведена стилно и функционално. Предлагаме всичко необходимо за Вашето пълноценно отдаване за празници, делници и отпуски. 


Нашите специални предложения за наемане предлагат достатъчно голямо разнообразие за всеки вкус. Можете да изберете само настаняване или настаняване с различни видове изхранване. За да предложим повече възможности за Вашата почивка ние предлагаме да разгледате и специалните предложения. В сайта можете да разгледате забележителностите в региона. Ако проявявате интерес ние ще организираме за Вас желания тур, ще предложим програма за свободното Ви време. Ние ще Ви докажем, че страната ни е прекрасна, ценна и неповторима. Ние ще Ви помогнем, да се откъснете от стреса и сивото ежедневие. Ще влеем цялата си любов в сърцата Ви и ще отворим очите Ви за онова простото и толкова незабележимо нещо в днешни дни «Щастие». 


Нашата Мисия е да се грижим ежедневно за Вашия комфорт и спокойствие. 

Ние знаем от какво имате нужда. Ние много работим, учим се, усъвършенстваме се – за Вас. 

Благодарим на всички, които познават Черноморец, които са избирали Bellehouse , мястото за своята истинска ваканция. 

вижте нашите условия за настаняване

Черноморец

Черноморец се намира на 24 км на югоизток от гр. Бургас на южния бряг на големия Бургаски залив. Черноморец е възникнал през 1728 година. Селището е с превъзходно разположение в своеобразна падина край брега, на малък залив до самото море.

научете повече

За контакти

8142 гр. Черноморец
Ул. „Димо Николов” 18
Телефон за резервации:
+359 897 890 157
bellehouse@abv.bg bellehouse.chernomorets.2008